Opis forum
dleenyd napisał:
Dlatego, że Wilk był pierwszy, to go wszyscy popierają
To przynajmniej na pamiątkę mojeje kolejnej porażki zmienię nick na Radioactive. HA!!!
To nie jest tak, że Wilk był pierwszy i go wszyscy popierają. W tym miejscu mamy wyrazić swoją opinię o nowym tagu. Moja opinia: podoba mi się "I am".
Nikt nikogo nie zmusza do popierania Wilka lub Utopca, mnie czy Yorka.
Nie szukaj drugiego dna, bo go nie ma :-)
Użytkownik
kto pierwszy ten lepszy ^^ tu sie to nie sprawdza bo pierwszy byl utopiec potem vib potem ja
Użytkownik
a to najmocniej przepraszam panią z PKS-ów....
bing - bong Autobus pospieszny "Zuzanna" relacji komorniki dolne kambodża podejdzie na stanowisko 3....
Ostatnio edytowany przez czarnywilk (2009-06-29 14:21:45)
Matix napisał:
http://img297.imageshack.us/i/tagd.jpg/
Taki matixowy wynalazek a kodu nie dam, bo jeszcze myślę co zmienić
Poza faktem, że apostrofu po "I" być nie powinno , jeśli dalej jest forma "am", to propozycja fajna
Ciach!
Anette masz racje, ale bez' to Tag wygląda co najmniej średnio
WOW (ktoś mnie poprawił) Zuza umówmy się tak ja jestem od poprawiania polszczyzny a ty angielszczyzny. Wracając do tematu: ok usunę apostrof ale jestem zmuszony NIE dać tam spacji bo znaków brakuje grrr.. czy może tak być?
Matix napisał:
WOW (ktoś mnie poprawił) Zuza umówmy się tak ja jestem od poprawiania polszczyzny a ty angielszczyzny. Wracając do tematu: ok usunę apostrof ale jestem zmuszony NIE dać tam spacji bo znaków brakuje
grrr.. czy może tak być?
To wtedy wyjdzie zamiast "iam" "Iam" xD
Ja lamerką nie jestem cokolwiek to znaczy
Wywal np M z nicka i się spacja zmieści xD
to damy i'm a co do emki to najlepiej dać zamiast niej sr xD
Mój nick zmieści się nawet ze spacją i coś jeszcze zostanie ale inni.....
Ostatnio edytowany przez Matix (2009-06-29 18:05:15)
Annette napisał:
utopjec napisał:
dlaczego i'am? bo apostrof oddziela i od am, może być coklwiek innego, aby oddzielało może być cokolwiek innego, pisane łącznie iam, to lipa :d
nie łącznie . ze spacją "i am"
a może z kółeczkiem w indeksie dolnym między "i" a "am" ?
i btw, ponieważ ustaliliśmy, że społeczność tez moje jeździć spary, proponuję przyjąc dwa kolory nicka, a społeczność od rezerw różniłaby tylko frekwencja na treningach, w jedności siła!!
btw prosiłbym by każdy, kto ma pomysł na taga i am /i'am / i^am/ i'm itd jeszcze dzisiaj opracował jego formę graficzną i jeszcze dziś bysmy wybrali, bo już bym chciał jeździć na tym tagu